VanRiet Standaard 4.0

VanRiet-Commited to maximize your uptime_2017
VanRiet-Growth issues We sort them out-1920x347pix_04
VanRiet-Optimize your challenge of the future-1920x347pix_02
VanRiet-Together we succeed-1920x347pix_04
VanRiet-Your intralogistic solution-1920x347pix_02
VanRiet-Your process, our solution-1920x347pix_04

DE VANRIET Standaard 4.0

 

Een UNIEKE PROJECTAANPAK

 

De VanRiet Standaard 4.0 is onze eigen, zelf ontwikkelde projectaanpak. Het is een degelijke, klassieke aanpak op projectbasis, die op het eerste gezicht misschien niet veel verschilt van de werkwijze van andere bedrijven. Traditioneel nemen alle projectfasen veel tijd in beslag. Het kost nu eenmaal veel tijd om een ontwerp te maken, de materiaalkosten en het benodigde aantal uren te berekenen en te verifiëren of alle systeemdoelen worden gehaald. Dit kan een tijdrovend proces zijn, omdat voor elke volgende stap weer nieuwe informatie moet worden verzameld.

 

Bij VanRiet hebben wij deze procedure spectaculair weten te versnellen met de speciale VanRiet Standaard 4.0. Dit is een 3D-omgeving voor visualisatie en ontwikkeling, waarmee we uw project gelijktijdig kunnen ontwerpen én kunnen berekenen. Dit kost veel minder tijd dan bij een conventionele aanpak.

De software kan een compleet transport- en sorteersysteem ontwikkelen op basis van de ingevoerde componenten en parameters. Hierbij worden alle hardwarecomponenten berekend die nodig zijn om het project te bouwen, zodat de kostenberekening veel sneller verloopt. Tijdens de aanbestedingsfase kan het systeem in drie dimensies worden gesimuleerd. In de engineeringfase van het project, nadat de order is toegewezen, gaan we nog een stapje verder en passen we emulatie toe om het systeem en de volledige werking ervan op PLC-niveau te visualiseren en te testen.

 

Na de installatie kunt u het complete logistieke systeem op uw eigen computers bekijken in een realtime 3D-visualisatie. Dat ziet er niet alleen fantastisch uit, maar het verschaft u ook waardevolle inzichten.