VanRiet finalist bij DP DHL Supplier Awards in categorie Sustainability

VanRiet-Commited to maximize your uptime_2017
VanRiet-Growth issues We sort them out-1920x347pix_04
VanRiet-Optimize your challenge of the future-1920x347pix_02
VanRiet-Together we succeed-1920x347pix_04
VanRiet-Your intralogistic solution-1920x347pix_02
VanRiet-Your process, our solution-1920x347pix_04

09 jun VanRiet finalist bij DP DHL Supplier Awards in categorie Sustainability

VanRiet finalist bij DP DHL Supplier Awards in categorie Sustainability

 

Tijdens de uitreiking van de Supplier Awards in het Innovation Center in Bonn is VanRiet door DP DHL uitgeroepen tot finalist en top 3 leverancier in de categorie Sustainability. De DP DHL Groep Supplier Awards werden in 2016 gelanceerd om de samenwerking tussen de Groep en leveranciers te intensiveren en om hun bijdrage aan de strategische doelen van DP DHL te meten. Als belangrijke leverancier is VanRiet gevraagd om deel te nemen aan deze competitie en tussen 90 andere aanmeldingen heeft VanRiet hun inzending in alle categorieën ingeleverd.

‘Onze inzending was gebaseerd op het nieuwe DHL Express Service Center in Breda met een bi-directioneel IQ-Grid sorteersysteem met 6 meter brede vingers. We hebben het voor elkaar gekregen om efficienter te werken en de resultaten van dit concept te verhogen doordat chauffeurs langer op de weg zijn, meer pakketten per bus kunnen afleveren en er dus minder bezorgbussen voor dit Service Center nodig zijn, wat de CO2 uitstoot verminderd’, aldus Johan Hoelen, Global Accountmanager CEP market bij VanRiet.

De eervolle vermelding als finalist bij de Supplier Awards past in het beeld van DHL en VanRiet als partners in een jarenlange succesvolle samenwerking. De goede relatie heeft natuurlijk bijgedragen aan deze prestatie, maar de resultaten van het nieuwe concept voor DHL Express in Breda hebben volgens het juryrapport de doorslag gegeven.