Marktsegmenten

VanRiet-Commited to maximize your uptime_2017
VanRiet-Growth issues We sort them out-1920x347pix_04
VanRiet-Optimize your challenge of the future-1920x347pix_02
VanRiet-Together we succeed-1920x347pix_04
VanRiet-Your intralogistic solution-1920x347pix_02
VanRiet-Your process, our solution-1920x347pix_04

ONZE MARKTSEGMENTEN

 

EEN ONDERSCHEIDENDE EN ICONISCHE GAMECHANGER IN SPECIFIEKE KERNSEGMENTEN

 

Courier Express Parcel

Als aanbieder van courier, express, en parcel-diensten (CEP) bent u gefocust op snelle en correcte verzending, sortering en aflevering van pakketten van elk type. U hebt behoefte aan een expert in transport- en sorteersystemen voor dit segment, die weet met welke uitdagingen u te maken heeft en die u de zorg voor uw intralogistieke oplossing uit handen neemt. VanRiet heeft bewezen een goede partner te zijn, die voorziet in uw behoeften met flexibele, schaalbare, modulaire en uitbreidbare pakketverwerkingssystemen.

LEES MEER
Tire Industry

Of u nu op zoek bent naar een intralogistieke oplossing voor kwetsbare ‘groene’ banden of voor robuuste gevulkaniseerde banden, voor buffering of voor het transport in de testhal of de palletbeladingsruimte: wij staan klaar om uw concurrentiepositie te versterken.

LEES MEER
E-COMMERCE

De moderne consument bepaalt zelf wat hij wil hebben en waar en wanneer hij dit wil ontvangen. De lat voor warehousing en distribution komt hierdoor elke dag een stukje hoger te liggen. Uw organisatie en uw logistieke processen krijgen te maken met nieuwe uitdagingen zoals dropshipping, spoedleveringen en extreem late acceptatietijden. Wij hebben al veel bedrijven in de e-commerce geholpen aan schaalbare en duurzame oplossingen voor hun logistieke processen.

3RD PARTY LOGISTICS

Voor een bedrijf dat logistieke diensten, zoals opslag, sortering, orderpicking en verzending, uitvoert voor andere bedrijven, is het absoluut essentieel dat het logistieke systeem zowel optimale prestaties als maximale betrouwbaarheid biedt. Omdat uw logistieke systeem snel moet kunnen worden aangepast aan nieuwe klanten, zijn flexibiliteit en schaalbaarheid onmisbare eigenschappen.

KITCHEN & FURNITURE

Als fabrikant van keukens of meubilair streeft u naar een gestroomlijnde goederenstroom waarbij klantorders vlak vóór de verzending, aan het eind van de productielijn, worden geconsolideerd. Kostenbeheersing is erg belangrijk voor de interne logistiek in uw branche. De producten zijn groot en zwaar, ze mogen niet beschadigd worden en de klantorder aan het eind van de lijn moet altijd compleet zijn. Onze logistieke oplossingen voor keukens en meubilair voldoen aan al deze eisen.

LEES MEER
TOOLS & PARTS

Als leverancier van tools en parts wilt u een strategische partner zijn voor uw klanten. Voorradigheid van producten en een betrouwbare en tijdige levering zijn essentieel voor klanten die zitten te wachten op een onderdeel of gereedschap, voordat ze verder kunnen met hun werk. Daarom hebt u een intralogistieke oplossing nodig waarmee u de meest betrouwbare dienstverlening kunt aanbieden.

FLOWERS

Wie Nederland zegt, zegt bloemen. VanRiet is al vanaf de beginjaren van het bedrijf de trotse leverancier van interne transport- en sorteeroplossingen voor de bloemensector. Uw bloemen zijn veilig in onze handen, van de zone-picking tot de verpakkingslijn. Dit geldt zowel voor plastic kratten met zonnebloemen in water als voor lege kratten.

FASHION & FOOTWEAR

De hedendaagse modewereld verandert meer dan vier keer per jaar van collectie. Logistiek in deze sector vereist maximale flexibiliteit. Er moeten niet alleen honderden winkels worden beleverd, maar ook rechtstreekse verkoop is een belangrijk distributiekanaal geworden. Bovendien moeten retourzendingen correct worden verwerkt. Als u al deze logistieke uitdagingen het hoofd kunt bieden, neemt u een voorsprong op de concurrentie.