Made in NL Ontbijtsessie bij VanRiet Group

VanRiet-Commited to maximize your uptime_2017
VanRiet-Growth issues We sort them out-1920x347pix_04
VanRiet-Optimize your challenge of the future-1920x347pix_02
VanRiet-Together we succeed-1920x347pix_04
VanRiet-Your intralogistic solution-1920x347pix_02
VanRiet-Your process, our solution-1920x347pix_04

02 mei Made in NL Ontbijtsessie bij VanRiet Group

Made in NL Ontbijtsessie bij VanRiet Group

 

Op donderdag 17 mei 2018 organiseert Management Team in samenwerking met VanRiet Group de Made in NL Ontbijtsessie R&D. Tijdens deze editie gaan beslissers uit de maakindustrie met elkaar in gesprek over het onderwerp innoveren.

Innoveren is erg belangrijk, maar is toch te vaak een ondergeschoven kindje bij maakbedrijven. Tijdens de Ontbijtsessie leggen diverse sprekers uit waarom het anders moet én wat het oplevert als je het anders aanpakt.

Uit onderzoek van de innovatiemonitor van de Rotterdam School of Management blijkt dat Nederlandse bedrijven investeren in R&D. In 2017 is de investering in R&D meer dan verdubbeld, van 2,1 naar 4,3 procent van de omzet. De noodzaak om te investeren in nieuwe technologie wordt dus breed gevoeld. Maar hoe zorg je dat je op een zinvolle manier investeert? En hoe voorkom je dat je niet op het verkeerde paard wedt? Op die vragen hopen we een antwoord te vinden tijdens de ontbijtsessie bij VanRiet Group.

Eén van de sprekers is Matthieu Kouwenberg, R&D Manager bij VanRiet Group. De afgelopen jaren groeide VanRiet jaarlijks met 30 procent. Wat is het geheim? Het opnieuw inrichten van het R&D-proces. Tijdens de Ontbijtsessie licht Matthieu toe hoe het R&D-proces bij VanRiet Group er in de praktijk uitziet. Nu al lezen hoe VanRiet haar R&D-proces veel effectiever maakte? Lees het artikel op MT.nl.

 

Klik hier om je aan te melden voor de ontbijtsessie over R&D.