Continental honoreert VanRiet als topleverancier

VanRiet-Commited to maximize your uptime_2017
VanRiet-Growth issues We sort them out-1920x347pix_04
VanRiet-Optimize your challenge of the future-1920x347pix_02
VanRiet-Together we succeed-1920x347pix_04
VanRiet-Your intralogistic solution-1920x347pix_02
VanRiet-Your process, our solution-1920x347pix_04

22 jul Continental honoreert VanRiet als topleverancier

Continental honoreert VanRiet als topleverancier

 

Continental-award

Sinds 2008 honoreert bandenproducent Continental elke jaar zijn beste toeleveranciers. Dit jaar heeft VanRiet wederom het A-certificaat in ontvangst mogen nemen, de hoogste waardering die een toeleverancier kan krijgen. Van alle onderdelen waarop de toeleveranciers van Continental konden scoren, woog de operatie van de geleverde oplossing het zwaarst.

VanRiet heeft wereldwijd voor meerdere productiefaciliteiten van Continental de oplossingen van het automatische transport van de banden geleverd. Itamar Reuveny, Global Account Manager Tire bij VanRiet, vertelt dat de kwaliteit van de techniek centraal staat bij de ontwikkelde oplossingen: “een productiefaciliteit kan zich geen down time veroorloven. Daarom is kwaliteit zo belangrijk.”

Partnership en kwaliteit

Partnership en kwaliteit zijn kernwaarden die bij VanRiet en Continental beide centraal staan. De twee bedrijven werken dan ook al jaren samen. Hun goede relatie heeft natuurlijk bijgedragen aan het krijgen van het certificaat, maar de geleverde oplossingen, de kwaliteit van de technologie en de timing waren doorslaggevend.